Management

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_6745-2-200x300.jpg

Strategisch (interim) management
Van nature ondernemend werk ik als een doelgerichte manager, waarbij ik belang hecht aan het leggen van de juiste verbindingen tussen mensen en benodigde kennis en inzichten. Dit doe ik met directe en onomwonden communicatie. Ik bouw graag op via een creatieve, innovatieve weg. Ik hecht belang aan een mooi resultaat met perspectief op de lange termijn. Mijn inzet als manager komt het beste tot zijn recht op strategisch niveau en in de aansturing van operationele managers.

Projectmanagement
Een project of een programma, met een grotere doelstelling of een al wat concreter plan op het gebied van groei en innovatie, nodigt mij steeds weer uit om aan de slag te gaan. Schakelen met de wensen, verplichtingen, (on)mogelijkheden is een puzzel die ik graag leg. Daarin ben ik doelgericht, analytisch en praktisch ingesteld. Ook neem ik niet altijd de voor de hand liggende route om uiteindelijk wel tot een mooi projectresultaat te komen. Daarbij is het voor mij noodzakelijk dat de opdracht helder is en voorzien is van een passend mandaat.

Verandermanagement
Soms werkt de oude samenstelling van een team niet meer voldoende om aan een nieuwe organisatiestructuur of bedrijfsvisie te voldoen. Soms heeft een bedrijf een ambitie waar onderdelen nog in meegenomen moeten worden. Dat vraagt tijd en aandacht voor wat er nodig is, wat er ontbreekt, waar deze nieuwe inslag voor staat en wat dat voor de werkvloer betekent. Om vorm te geven hoe je dat vervolgens dan met elkaar doet, sluit ik graag aan als manager. Begrip, tijd en eigen ruimte voor het mee te nemen bedrijfsonderdeel, vind ik daarin belangrijk. Ik hecht belang aan reële verwachtingen en duidelijkheid vanuit een organisatie als ingrediënt voor structurele verandering.