Coaching

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1070613-300x169.jpg

Zorg voor mensen staat in mijn werkzaamheden centraal. Ik hou er van iemand in zijn kracht te zetten door de juiste vragen te stellen, te luisteren, waar te nemen, en door te vragen. In ieders persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, zijn er momenten waarin een ongemakkelijk gevoel, angsten, of beren op de weg zich (kunnen) voordoen. Dit kan zowel op werk gebied of privé zich openbaren. De diepere, onderliggende betekenis van dit ongemak is in je eentje moeilijk te doorgronden. Hulp van buiten kan daarbij een mooie aanvulling zijn.

Individuele coaching
Samen onderzoeken, waar je ongemakken in zitten, waar ze voor staan, en wat zich aandient op dit moment in jouw persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk dient dit ontwikkelmoment zich aan in de vorm van uitval, ziekte. Dan is het vijf voor twaalf en zaak om dit serieus te nemen. Samen kunnen we aan de slag. Binnen jouw mogelijkheden, en in jouw tempo. We gaan op zoek naar jouw innerlijk leiderschap. Ik begeleid je in de mogelijk spannende besluiten en stappen die je daarin te zetten hebt.

Leiderschap coaching
Wat voor leidinggevende ben jij, en zou je willen zijn? Hoe ziet dat er uit, en wat heb jij nodig om dat te realiseren? Vanuit mijn ervaring in managementfuncties coach ik jou in het innemen en inkleuren van je positie als leidinggevende. Overdracht en tegenoverdracht, geliefd willen zijn bij je teams, de eenzaamheid die deze positie in zich draagt, het verantwoordelijkheidsgevoel, altijd optimaal beschikbaar moeten zijn, visie verschillen binnen management teams kunnen onderwerp van gesprek zijn. Wat voor leidinggevende ben jij, en zou je willen zijn? Hoe kan je dat waar jij voor staat vormgeven en verbinden met de visie en missie van het bedrijf waarin je leidinggeeft? Hoe komt jouw meerwaarde tot recht op deze plek?